Thursday, September 30, 2021

Arijana Hava Inuaki texte pdf

Inuaki

Arijana Hava/ Spiritualité


Inuaki

Arijana Hava Inuaki texte pdf - Inuaki par Arijana Hava ont été vendues pour chaque exemplaire. Le livre publié par Arijana Hava. Il contient 384 pages et classé dans le genre Spiritualité. Ce livre a une bonne réponse du lecteur, il a la cote 4.8 des lecteurs 309. Inscrivez-vous maintenant pour accéder à des milliers de livres disponibles pour téléchargement gratuit. L'inscription était gratuite.

Détails de Inuaki

Si vous avez décidé de trouver ou lire ce livre, ci-dessous sont des informations sur le détail de Inuaki pour votre référence.

Titre du livre : Inuaki

Auteur : Arijana Hava

Date de sortie : 2014-11-01

Catégorie : Spiritualité

Nom de fichier : inuaki.pdf

Taille du fichier : 19.69 (La vitesse du serveur actuel est 24.79 Mbps

Arijana Hava Inuaki texte pdf - Rumunska psihoterapeutkinja za decu Arijana Hava jednog je sparnog letnjeg jutra imala zakazan termin sa sedmogodišnjim dečakom kojega jednostavno naziva Dejvid, a majka ga je dovela na razgovor zabrinuta jer dečak tvrdi da čuje natprirodni unutrašnji glas koji mu se obraća «kao da je telefonom spojen na njegov um». Dečak joj je rekao da se taj entitet s kojim svakodnevno komunicira zove Aghton i da dolazi iz drugog dela svemira, sasvim druge zvezdane konstelacije, preciznije, blizu sazvežđa Orion odakle je na Zemlju reinkarnacijom došao i Dejvid, na način da se uselio u jelo dečaka u dobu od šest meseci života. Naime, dete je od rođenja bilo slabo, sa čestim zdravstvenim problemima i u jednom trenutku je umrlo. Lečnici su bili uvereni da su ga vratili u život, ali zapravo je pravi sin te obitelji preminuo, a u telo bebe uselila se duša entiteta koji u ovoj priči koristi pseudonim   Dejvid. On je Inuaki, biće naprednije od ljudskoga roda, a kako tvrdi rumujska psihoterapeutkinja koja ga je intervjuisala i o tome napisala knjigu pod nazivom «Inuaki, reptil koji živi u meni», na Zemlju je došao ciljano kako bi preneo znanje Inuakija ljudima i pripremio ih na fantastične događaje koji slede nakon 2012. godine.

Catégories : Spiritualité


No comments:

Post a Comment

Popular Posts